Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin 2024 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 10 Nisan 2025 tarihinde Genel Sekreterliğimiz merkez binasında gerçekleştirildi. Üyelerimizin katılımıyla gerçekleşen toplantı, Genel Sekreter Musa DEMİR’in açılış konuşması ile başladı. Ardından Yönetim Kurulu Başkanı A.Tahsin ATA, 2024 yılı faaliyet raporu ve 2025 yılı çalışma planına ilişkin bilgiler verdiği bir konuşma gerçekleştirdi.
Toplantının devamında Başkanlık Divanı seçilerek genel kurul gündemine geçildi. Bilançolar, gelir-gider hesapları ve Denetim Kurulu raporları ve 2025 yılı bütçesi üyelerin onayına sunularak oy birliğiyle ibra edildi.
Genel Kurul toplantısı, sektörün ihracat hedefleri ve iş birliğini güçlendirmeye yönelik değerlendirmelerin ardından sona erdi.